BOMBES SUBMERGIBLES

En Tallers Servera duim 50 anys instal·lant i reparant bombes submergibles de pous i sondejos, això ens ajuda a l’hora de confeccionar un projecte que s’adapti completament a les seves necessitats, incloent-hi el més mínim detall.

Amb Bombes Caprari, una de les marques amb millor qualitat i eficiència del mercat, podem elegir, de la seva àmplia gamma, el model més adequat per a rendibilitzar al màxim la seva instal·lació.

La canonada flexible per a pous Rylbrun ofereix unes altes prestacions, de les quals destacam: el muntatge fins a 200 metres de profunditat, l’impediment d’incrustacions calcàries, el fet que no li afecta la corrosió i que és “auto-portant”,  per la qual cosa no necessita elements auxiliars de subjecció

Aquest sistema ens permet, en cas d’avaria, treure i tornar a ficar la bomba 3 vegades més ràpid que en un sistema convencional amb tubs rígids, ja siguin metàl·lics o plàstics.

La canonada de u-PVC ens permet instal·lar bombes a més de 300 metres sense que els afecti la corrosió o les incrustacions, problema més greu de les canonades metàl·liques.